Горната част на Конзолата обтекател фарове За Suzuki GSXR GSX-R 1000 09-14 10 11 12 13 2009-

Горната част на Конзолата обтекател фарове За Suzuki GSXR GSX-R 1000 09-14 10 11 12 13 2009-

Горната част на Конзолата обтекател фарове За Suzuki GSXR GSX-R 1000 09-14 10 11 12 13 2009-

41.69лв.

Описание на продукта:

  • Вашия Мотор Правят: SUZUKI
  • Цвят: Матиран Черен

Горната част на Конзолата за Закрепване Обтекател Фарове За Suzuki GSXR GSX-R 1000 2009-2014

Това е скоба за закрепване на теоретичен чертеж,той може да възстанови работата толкова добре, колкото сте свикнали, и по-добре за състезания, че е време да замени копчето за превключване на предавките за вашия автомобил сега!

Съдържание на пакета Suzuki GSXR 1000 2009-2014

Особености: 100% чисто Нов и никога не е бил използван.Материал:Тежкотоварни алуминий Цвят: Черен Лесен за инсталиране,без инструкции за инсталиране.

Пакетът включва: 1 x Обтекател да Остане скоба

.

ние приемаме Alipay,Paypal,Visa,Master Card,Western Union,Moneybookers и дебитни карти като метод на плащане.

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след края на търга,ако не можете да направите плащане,моля,свържете се с нас, ние ще ви помогнем да се провери, има ли някакъв проблем в него.

Повече Платежна информация, Моля, Кликнете на Нашата Политика на Магазина.

Стоки обикновено се изпращат в рамките на 1 работен ден след като плащането ще бъде почистен.Купувачите носят пълната отговорност за предоставяне на нас правилния адрес за доставка.Ако купувачът иска да промените адреса за доставка, трябва да ни предоставите адрес за доставка на страницата на поръчка преди плащането.Всяка промяна на адреса след поръчка, не ще се считат за валидни.

Ние изпращаме нашите стоки Чрез Въздушна поща Стълб Кит С Отслеживающим Номер.След 3-5 дни, които изпращаме, можете да следите информация за доставката на уеб сайт Поща на Китай.

Ако искате да изпратите продукта EMS,DHL,FedEx,UPS,TNT,AAE или друга експресна куриерска фирма,моля, свържете се с нас.

За повече информация за Доставката, моля Кликнете Върху Нашата Политика на Магазина.

Ако имате въпроси по следните въпроси, моля, свържете се с нас веднага !Вие не отговарят на този въпрос.Темата не е подходяща за вашия автомобил перфектно.Позиция пристигне с дефект, счупени или непълна.Вие няма да получите стоките в продължение на 24 дни.За да не получите този продукт

Ако продуктът се оценява по по-горе проблем.Купувачите ще получат пълно или частично връщане на пари, както и за подмяна на стоката или резервни части.Когато купувачите иска да изпрати обратно дефектен продукт, замяната ще бъде изпратена на купувачите след получаване на върнатия продукт.Ние приемаме пълната отговорност за пощенски разходи.Промяна продукти се предлагат със същата гаранция, че и върнати продукти.

За повече Информация относно Гаранцията, моля Кликнете Върху Нашата Политика на Магазина.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на електронна поща, без колебание.Нашият приятелски настроен персонал, незабавно ще отговори на вашите имейли и ще ви помогне да се осигури лесен и плавен процес на закупуване!.

Нашите часовници за обслужване на клиенти-от понеделник - събота от 9:00 ч. до 21:00 ч. ( часова зона аляска време GMT+8:00}

Купувачите се препоръчва да се оставят положителни ревюта за продуктите, които те получават, ако те са доволни от покупката и обслужването.Ние автоматично ще оставим положителен отзив за купувачите в същото време, когато вие плащате за нашия продукт.

Етикети: юсби отопление чаши

Отзиви

Рейтинг